2012. január 30., hétfő

Szilvalekváros bukta

Szerettem volna sütni valami finomat, az ebéd mellé csak az volt a baj, hogy nem tudtam, hogy mi legyen az. Aztán beugrott az aranygaluska, csak nem volt kéznél dióm, ezt az ötletet elvetettem, olyat kellet kitalálni amihez van itthon minden. Végül jött a megvilágosodás, hogy akkor sütök buktát.
Megnéztem Limarának van- e valami receptje, szerencsére volt. Gyorsan megnéztem, mi kell hozzá és már dagasztottam is a tésztát. Ja és házi szilvalekvárt tettem bele, ami nem folyt ki mint a sütésálló lekvár. Bár tudnám, hogy miért hívják sütésállónak amikor mindig kifolyik sülés közben.



A recept ITT megtalálható.

3 megjegyzés:

Gabriella írta...

Napok óta ezt szeretnék sütni, csak a család részéről mindig volt valami más "rendelés"... De nálad most úgy megkívántam > most már muszáj sütnöm! :) Fincsi.

Roza írta...

Csodásan néznek ki a bukták!:)
Még az illatukat is érzem:)

Unknown írta...

Gabriella! Mindenképpen süsd meg,nagyon finom! Ne hagyd magad, hogy más útra térítsenek:)


Roza, köszi! Csak egy a bajom, hogy az a fránya sütőm úgy éget, hogy az csak na. Az első adandó alkalommal ki fogom cserélni.
Ezzel Én is így vagyok, ha becsukom a szemem érzem a friss bukta illatát.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nyomtatás