2012. január 23., hétfő

Farsangi fánk

Itt a farsangi szezon, bár még az iskolában és az óvodában sem volt még, de attól függetlenül lehet sütni. Szerencsére bármilyen húsos étel mellé, után megállja a helyét vagy csak simán desszertnek.
Az enyém ugyan nem szalagos, de ez kit érdekel, ha egyszer finom.


Kétféle recept alapján szoktam sütni. Mind a kettő hasonló, csak kevés az eltérés közöttük. Az egyik Limarától a másik pedig  Mohától származik . Moha is a Limaráét alakította át a saját ízlésére. Mind a kettő jó recept., bár ez nálam csak azon múlik, hogy éppen melyik receptet találom meg.

2 megjegyzés:

trollanyu írta...

Nagyon guszták lettek:) Anyukám jut eszembe erről is, ő nagyon sokszor sütött ilyet, én nem túl gyakran, pedig szeretjük:)Nekem úgy szokott szalagos lenni, hogy csak kb 1- 1,5 ujjnyi olajban sütöm meg őket.

Juci konyhája (Juci "foltjai") írta...

Köszi!Én is gondoltam már arra, hogy amikor sütöm, kevesebb olajat öntök az edénybe, de amikor beleöntöm mindig több csúszik bele.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nyomtatás