Itt a farsangi szezon, bár még az iskolában és az óvodában sem volt még, de attól függetlenül lehet sütni. Szerencsére bármilyen húsos étel mellé, után megállja a helyét vagy csak simán desszertnek.
Az enyém ugyan nem szalagos, de ez kit érdekel, ha egyszer finom.
Kétféle recept alapján szoktam sütni. Mind a kettő hasonló, csak kevés az eltérés közöttük. Az egyik Limarától a másik pedig Mohától származik . Moha is a Limaráét alakította át a saját ízlésére. Mind a kettő jó recept., bár ez nálam csak azon múlik, hogy éppen melyik receptet találom meg.
2 megjegyzés:
Nagyon guszták lettek:) Anyukám jut eszembe erről is, ő nagyon sokszor sütött ilyet, én nem túl gyakran, pedig szeretjük:)Nekem úgy szokott szalagos lenni, hogy csak kb 1- 1,5 ujjnyi olajban sütöm meg őket.
Köszi!Én is gondoltam már arra, hogy amikor sütöm, kevesebb olajat öntök az edénybe, de amikor beleöntöm mindig több csúszik bele.
Megjegyzés küldése