2011. szeptember 18., vasárnap

Márványkuglóf

Régóta szemeztem Tücsökbogár blogján ezzel a márványkuglóffal, de most el jött az idő és megsütöttem.
Nekem nagyon ízlik. A gyerekek még ez után fognak enni belőle. Remélem nekik is ízleni fog.








A receptet megtaláljátok Tücsökbogárnál.

Jó sütögetést!

10 megjegyzés:

trollanyu írta...

Ez gyönyörű lett, valóságos költemény:) Nagyon ügyes vagy, nagyon szeretjük a kuglófokat, én készíteni is szeretem. Látom a gyerekeknek is ízlet, nincs is annál jobb, mint látni, ahogy jóízűen lapátolják be a kaját:)

Unknown írta...

Bevallom, kicsit féltem, hogy nem fog sikerülni, de ha mindent úgy csinálunk ahogy a receptben le van írva akkor csak jó lehet.

Az biztos, nagyon jó látni, hogy mind egy szálig (morzsáig) elfogy, és még a végén meg is dicsérnek. Akkor nagyon tud dagadni az ember büszkesége.

Vicuska írta...

Nagyon szép a kuglóf márványos rajzolata!!! Meggyőzőek a fotók, főleg a leánykádról, ahogy bemajszolja :)

Unknown írta...

Köszönöm! Sajnos el kell, hogy szomorítsalak, mert az a lányka fiú. Daninak hívják. Nagyon sokan lánynak nézik a hosszú göndör haja miatt.

Vicuska írta...

:D Pedig hányszor megcsodáltam már a fiaidat!!! Nem is kókadozom tovább a net előtt, mert dekoncentrált vagyok már ilyenkor! De attól még érvényes, hogy jóízűen majszol, meghozza az ember étvágyát :) megtévesztően gyönyörű gyermek angyali böngyörökkel!!! Bocsi (hihi)

Unknown írta...

Igen jót nevettem:))))
Őrá mindig lehet számítani, ha arról van szó,hogy kóstolni kell, aztán gyorsan lefényképezem, hogy fel tudjam tenni a blogra.
Nincs harag.:x

Tücsök Bogár írta...

Nagyon szép lett a kuglófod! Örülök, hogy elnyerte a tetszéseteket. Nálunk a lányok a fő ételkritikusok és ez a kalács nekik annyira ízlett, hogy le kellett cserélnem a régebben más recept alapján sütöttet. Utazáshoz mindig ezt készítem el..

Unknown írta...

Köszi! Ezek után én is ezt fogom készíteni, ha megyünk kirándulni. Ahogy Te is írtad "nem kenődik, mégis édesség".

Viki írta...

Jucus, nagyon klassz lett a kuglófod. Na és Danika???? -- hát valami szuper, ahogy majszholja. Megyek Tücsökhöz a receptért :))

Unknown írta...

Tényleg nagyon jó, mert még ma is finom volt, nem száradt ki mint a legtöbb süti. Melegen tudom ajánlani ezt a receptet!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nyomtatás