2011. szeptember 3., szombat

Dani első napja az oviban

Szeptember elsejével Daninak is megkezdődött az óvoda. Bár reggel úgy indulunk el itthonról, hogy ő nem akar ott maradni, ahhoz képest elég jól el van. Elmagyarázom neki, hogy nagyon jó az oviban és, hogy van sok játék. Kettő napos oviban tartózkodásából leszűrtem, hogy a vonattal szeret játszani.(Ő mondta)

Ja és persze a baba házzal.



4 megjegyzés:

Viki írta...

Csudijó ovisnak lenni. Én szívesen mennék akár naponta :) Dani is szépen hozzászokik, mert elvarázsolják a játékok és majd későbgb a gyerekek is biztos. :)
Dani ! kitartás :

Unknown írta...

Bizony, nagyon jó. Még most minden újdonság neki. Amúgy nagyon ügyes, mert nem sír amikor ott marad, sőt még puszit sem ad, annyira siet be a csoportba.

Vicuska írta...

Öcsém legkisebb fia is most kezdte az ovit. Ahhoz képest, hogy megmondta- ő sohasem akar oviba járni és sírt odamenet, annyiban változott a helyzet, hogy tetszik neki :) és szívesen jár! Akkor a te fiad is gyorsan beilleszkedett, ha már puszit sem ad :D

Unknown írta...

Igen, csak én hiányolom azt a puszit. Nyugodtabb lennék, ha adna. Ma aludt ott először és majd a frászt kaptam, hogy mi lehet vele, de az oviban azt mondta a Dajka néni, hogy olyan jól aludt,hogy alig bírták felébreszteni.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nyomtatás