2011. augusztus 28., vasárnap

Kristóf 12 éves lett

Kristóf  Augusztus 15-n 12 éves lett.


Aki élt és mozgott, mindenki a gyertyát akarta elfújni, persze Kristófé volt az elsőbbség.


Ez a torta is az Én kezeim közül került ki. Persze nem voltam vele megelégedve, mert nem úgy sikerült elkészíteni ahogy én szerettem volna. Novemberben majd megpróbálom fondantal elkészíteni Máté tortáját. Addigra beszerzek olyan tortagyűrűt ami elég sűrűn be van vágva és olyan vastagságúra  vágom a tortát amilyenre akarom, és persze amennyire akarom.



Látszik, hogy nem egyenletesen osztottam el rajta a habrózsákat.


Mindenkinek meggyújtottunk (a gyerekek közül) annyi gyertyát ahány éves volt. Ezért áll Dani is a Kristóf tortája előtt.



6 megjegyzés:

trollanyu írta...

Nagyon Boldog Szülinapot a fiadnak:) Az én középső fiam is 12 éves. A torta nagyon szép lett szerintem, a gyerekeket nem nagyon izgatta, hogy a habrózsákat nem osztottad el egyenletesen:) Én nem szeretem a fondantos tortákat különben, igaz nagyon látványos dolgokat lehet vele alkotni, de enni viszont nem szeretem.

Unknown írta...

Köszi, átadtam neki. Lehet, hogy ha elkészítettem és majd esszük én is ezt fogom mondani, hogy soha többet. Novemberben majd meglátom. Végül is nem a cukrász készítette, hanem Én. Így meg jobban értékelik a gyerekek, hogy anya bajlódott vele.

Vicuska írta...

Kristóf, Isten éltessen sokáig! Utólag is nagyon-nagyon boldog, vidám szülinapokat kívánok sok szeretettel :)
A tortád pedig gyönyörű volt!!!!!!

Unknown írta...

Vicuska, köszi a nevében is. Majd átadom neki. Végül is nem foglalkozott senki azzal, hogy hogy néz ki a torta, mert pillanatok alatt elpusztította a vendégsereg. Persze aki nem volt itt az másnap kapta meg a részét.

Viki írta...

Kristófnak nagyon boldog szülinapot kívánok így utólag is. Neked pedig gratulálok a tortához. Méghogy nem egyforma a díszítés, ki látta már azt, amikor elfogyott a fincsi torta? :))

Unknown írta...

Köszi Viki, átadom neki. Nah igen, ilyenkor lehet csak észre venni a fényképen a hibát. Amúgy Én is nagyon csodállak, hogy milyen ügyes vagy. Ilyen tortát készíteni (cicis)nem mindennapi kézügyesség szükségeltetik.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nyomtatás