2012. március 25., vasárnap

Megváltunk....

..a Dani gyönyörűséges hajkoronájától. Majdnem megsirattuk a férjemmel. Legalább tízszer megkérdeztem tőle, hogy akkor vághatom a haját? Dani benne volt a dologban. Behoztuk Neki a nagy előszoba tükröt és míg én vágtam a haját Ő addig jól elszórakoztatta magát.

Ilyen nagy haja volt ma estig

Csak ez maradt emléknek

                                    Íme a nagyfiú (nem birok betelni vele annyira aranyos)

6 megjegyzés:

trollanyu írta...

Hát tényleg nagyon aranyos lett:) Az én kisebbik fiam hosszú fekete hajjal született és nagyon sokáig sajnáltam levágni a haját, mert olyan szép volt. De így is úgy is nagyon aranyosak, talán így már nagyfiúsabb:)

Unknown írta...

Igen. Ezzel én is így voltam, mert olyan szép göndör volt a haja, de most el jött az idő. Meg már nem hagyta, , hogy megfésüljem. Így már remélem nem nézik lánynak.

Vicuska írta...

:) Nagyon édes a kisfiad rövid, nagyfiús frizurával, nekem is ugyanilyen, derékig érő hajam volt, az alsó harmada göndörödött, amikor is 5. osztályban anyukám úgy döntött, hogy vágassuk le rövidre. A fodrászom parókát készített belőle valakinek :D

Unknown írta...

Köszi. Nekem is nagyon tetszik :)
A hajadért igazán adhatott volna az a fodrász Neked valami juttatást, mert ugye sokat ér az igazi hajból készült paróka.

Csilla írta...

Nagyon aranyos lett! :)))

Unknown írta...

Köszi! Komoly nagyfiú kinézetét kelti a kis huncut:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nyomtatás