2011. december 15., csütörtök

Egy újabb szerzemény

Nem olyan régen volt akcióban meghirdetve ez a csokoládéfondü és praliné készítő az ALDI-ban. Elküldtem a férjemet, hogy vegyen már egyet, mivel úgy is arrafelé van dolga. Amikor haza jött kérdezem , na mi újság, azt mondta, hogy nincs. Na gondoltam magamban, inkább rá fogja, hogy nincs, mint, hogy megkérdezzen egy eladót.

Ma elmentünk a barátnőmmel Miskolcra az ALDI-ba és láss csodát ahogy nézelődünk a középső soron, mert ott mindig van valami jó és hasznos dolog. Megláttam a csokifondü készletet. Mit ne mondja rögtön be is tettem a bevásárló kocsiba és meg is vásároltam.

Íme az új szerzeményem:






Van hozzá egy pár kiegészítő
                

2 megjegyzés:

trollanyu írta...

De jó:) Sajnos én is hajlamos vagyok megvenni mindenféle konyhai kütyüt, ami aztán csak áll valahol és porosodik. De lehet, hogy ez nem olyan. Szerintem nálunk használatban lenne gyakran, legalábbis amíg újdonság:) Ez csak csokifondüre alkalmas, vagy a hagyományos sajtfondüt is el lehet vele készíteni?

Unknown írta...

Igen én is ilyen vagyok. A férjem ki is akad néha amikor elő állok egy újabb szerkezettel amit meg szeretnék vetetni.

Látod azt nem tudom, de szerintem csak a csokihoz való.Ez elektromos. A sajt fondühöz való meg szerintem csak mécsessel lehet melegíteni.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nyomtatás