2011. december 2., péntek

Anyagok ismét

Ezeket az anyagokat még a múlt héten vettem amikor volt nálunk a Karácsonyi vásár. A varróvilágtól is voltak képviselők. Vettem tőlük gombostűt és vastag ferde pántot, mert nálunk itthon csak nagyon vékonyat lehetett kapni. Szerettem volna még vágólapot, körkést és vonalzót venni, de sajnos olyan méretű vágólap nem volt amilyet én szerettem volna (ezeket ma rendeltem meg).
Hoztak egy szuper Elna varrógépet amin bemutattak különböző varrás típusokat és, elmondták, hogy miket tud. Ha gazdag jézuskám lenne akkor ilyet kértem volna tőle karácsonyra. Sajnos ez most nem jön össze, de ami késik nem múlik.

Kicsit odébb  anyagokat is árultak. Az egyik szebb volt mint a másik. Alig tudtam választani közülük.( jövőre biztos több pénzzel indulok el és nem csak karácsonyi anyagokat fogok venni).

Ezeket mutatom most meg.














Nem sokat vettem belőlük. Ha idén Karácsonyra nem készül el akkor majd, elkészül jövőre.

4 megjegyzés:

erikastyle írta...

Nagyon szépek, főleg ha jó árban sikerült beszerezni, akkor meg pláne megérte! :))))

trollanyu írta...

Nagyon szép anyagokat vettél megint, és igazad van, az anyag eláll:) A varrógép nagyon profi, el is hiszem, hogy szeretnél egy olyat:) De láttam az árát is, hú, nagyon sok.Igaz, ha sokat varrsz, esetleg még rendelésre is,akkor megéri. Manapság meg már nem lehet elég pénzzel elindulni sehová sem, sajnos.

Unknown írta...

Erika! Mondhatjuk, hogy jó árban voltak az anyagok. Mindegyikből tudtam volna venni, de nem csak 30-40 cm-eket, hanem 3-4 m-eket.

Unknown írta...

Trollanyu Köszi! Igazad van, hogy az anyag eláll, de csak abban az esetben, ha azok a fránya egerek nem vetnek szemet rájuk! Igen sajnos nagyon sokért adják ezt a szépséget.

Egyenlőre még nem tartok ott, hogy megrendelésre varrjak. Mindenki csak ígérgeti, meg mondja, hogy nekem is kell egy ilyen vagy olyan táska, de senki ezidáig nem keresett meg konkrét szándékkal. Talán majd egyszer lesz olyan is.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nyomtatás