2012. december 3., hétfő

Borika Óvónéni.....

...névnapi ajándéka. Az utolsó pillanatban lettünk vele készen. Összedolgoztunk  a másik anyukával Zsókával. Banász Erika  oldalán láttam meg ezt a frankó kis kötényt. Annyira megtetszett, hogy gondoltam ez lesz a következő ajándék az Óvónéniknek a névnapi ajándékuk. Mivel holnap lesz Borbála, így Borika óvónéni kapja meg először ezt a szépséget. (én is elfogadnék egy ilyet) Aztán a többiek is megkapjak a névnapjukra.
Kicsit sok macera van vele, virág, levél stb kiszabása,. Sok kis mütyűrke. Kicsit leegyszerűsítettünk néhány dolgot. A szárát nem flitterből csináltuk, hanem vékony szalagból. Nem kézzel szegtük körbe a kis virágokat, hanem cikk-cakkal (varrógéppel) stb. Annyi benne az extra, hogy a levelet beereztem az egyik képen lehet is látni :D



Itt látni a levél erezetét.
Egy egyszerűbbet magamnak is fogok varrni.

4 megjegyzés:

erikastyle írta...

Nagyon-nagyon jóóóóóóó! De ügyesek vagytok! :)))) Gratulálok! és Köszönöm hogy megmutattad! :)))
Üdv: Erika

Unknown írta...

Köszi Erika! Nagyon szívesen! Megkértél, hogy mutassam meg, és most jött el az alkalom, hogy elkészítsük. Ígéret szép szó. A többit is küldöm, ha készen lesznek.

trollanyu írta...

Juci, ez valami szuper, profi munka:) Téged imádnak az oviban olyan ügyes vagy:) Ilyen szuper kötényt nem volna szívem bekoszolni. További meghitt, boldog adventi készülődést nektek:)

Unknown írta...

Köszi Erzsi! Azt nem tudom, tőlük kellene megkérdezni :D
TÜNDÉR köténynek nevezte el az óvónéni.
Annyira aranyos volt. Felvette a kötényt és végig ment az összes csoportban, hogy mindenkinek megmutassa az ajándékát. Olyan jó volt látni az arcán az örömöt. Olyan volt mint egy kisgyerek aki megkapta a hőn áhított játékát.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nyomtatás