2012. július 12., csütörtök

Csírkemell Dubarry módra

Már megint  Petra blogján kalandoztam. Csőben sült karfiolt sütött. Régen szerettem volna kipróbálni a Dubarry szeletet, és ehhez Petra adta a jó ötletet. Így készült el nálam a Csirkemell Dubarry módra.











A karfiolt félig megfőztem, közben a csirkemellet besóztam, kisütöttem kevés olíva olajon.
Egy tepsit kivajaztam, beletettem a kisütött csirkemelleket, rászórtam az apró darabokra vágott karfiolt. Besamelt készítettem és ezzel öntöttem nyakon, majd reszelt sajttal még megszórtam és megsütöttem.

Jó étvágyat!

3 megjegyzés:

trollanyu írta...

Az egyik kedvenc ételem, de sokszor hús nélkül is szoktam készíteni, mert a karfiol az egyik legkedvencebb zöldségem. Jó ötletet adtál, egyik nap ez lesz nálunk is:)

Csilla írta...

Imádom a Dubarry-t!! :)

Juci konyhája (Juci "foltjai") írta...

Szerencsére nálunk is szeretik a karfiolt és a csirkemellet. Együtt meg pláne finom. Én rántva is nagyon szeretem, meg a karfiol levest is.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nyomtatás