2012. május 31., csütörtök

A győztes csapat


A hétvégén sakkversenyen voltak a gyerekeim és a barátjuk Dominik.  Megnyerték a Korcsoportos csapatbajnokságot !



Gratulálok gyerekek! Csak így tovább!

6 megjegyzés:

trollanyu írta...

Nagyon ügyesek, gratulálok a fiúknak:) A sakk nagyon jó időtöltés, az én gyerekeim is szeretik, meg én is, bár én nem vagyok valami nagy játékos. Hogy tetszett az ovónéniknek az ajándék?

Unknown írta...

Köszi, átadom nekik. Úgy láttam, hogy tetszett nekik. Kis furfanggal kapták meg. Kitaláltuk, hogy megvicceljük őket. Becsomagoltuk újságpapírba, pluszba még kettőbe tettem tömésnek vatelin darabokat, és húzniuk kellett, mintha zsákba macska lenne. Vicces volt, ahogy az óvónénik kihúzzák a csomagokat. Kettőjüknek elsőre sikerült kihúzni a plusz kettő csomagot. (ők húzhattak még egyszer) Az egyik óvónéni azt mondta amit Te, hogy igényesen van elkészítve. Tisztára olyan volt mintha Tőled hallottam volna:)

trollanyu írta...

Milyen tréfás kedvűek vagytok, de tényleg jó ötlet volt:)Örülök, hogy tetszett nekik, így legalább nem hiába dolgoztál vele. Tényleg nagyon igényes, még a fényképekről is azonnal látszik, akkor gondolom a valóságban milyen szépek lehetnek. Szép hétvégét kívánok nektek:)

Unknown írta...

Igen, jó viccnek tűnt:) Sokat dolgoztam vele, hogy ilyen szép legyen. Amikor átvittem a szomszédba, hogy megmutassam(egy csoportba jár Danival a szomszéd kislány) volt náluk egy anyuka, aki azt kérdezte, hogy honnan vettem? Mondtam, hogy én ilyeneket nem veszek, hanem inkább megvarrom:D

Csilla írta...

Gratulálok a fiúknak! :) Nagyon ügyesek! :) Közben erre jártam, és olvastam, hogy mit szóltak az óvónénik! :)))

Unknown írta...

Köszi Csilla, átadom nekik:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nyomtatás