2012. február 29., szerda

Ilyen ügyes szerkezetet szeretnék

Nálunk volt egy üzletkötő a Lux Hungáriától és bemutatott egy csoda porszívót.
Elmondott mindenféle fontos dolgot és aztán jött a bemutató. Megjegyzem, ha nem láttam volna el sem hiszem. Először kiporszívózta a gyerekem ágyát, a mi, naponta használt porszívónkkal max. fokozaton. Aztán bekapcsolta az üzletkötő azt a masinát amit hozott. Kevesebb ideig porszívózta az ágyat, mint először, egy külön erre a célra megfelelő fejjel , ami így már 2 motorral működött (mert a fejben is volt egy kis motor). Kivette a textil porzsákot és négy kupacot csinált az ágyra. Az a négy kupac volt a poratka ürüléke és maga a poratka. Erre írtam az elején, hogy ha nem a saját szememmel láttam volna akkor nem hittem volna el. Pfújjj. Borzasztó látvány volt. Meggyújtotta, és tiszta olyan szaga volt mint amikor a malacot perzselik. Engem meggyőzött a látvány, de ezek szerint a Férjemet nem.

 
Ő lenne az a drága masina

Pedig nálunk elkelne egy ilyen ügyes masina, mert a férjem is allergiás meg a nagyobbik Fiam is. Persze a Férjem hajthatatlan volt pedig elég jó áron hozzá juthattunk volna, de ő nem . Nem olcsó, de mint szokták mondani a minőséget meg kell fizetni.

Van valakinek erről a gépről valami tapasztalata vagy hallott már róla?
A hozzászólásokat előre is köszönöm!

3 megjegyzés:

Viki írta...

Juci! 20 éve hasznnáljuk. Mondd meg a férjednek, hogy a legnagyobb bakit követi el életében, ha ezt a vásárlást kihagyja.
Mi is iszonyatos áron vettük. A mostani árát nem ismerem. Levélben megírnád ?
Inkább segítek puhítani a férjedet.

A porszívó hátsó részében lehet tenni illetcsíkokat, én mindíg jácintot csöpögtetek rá és porszívózás alkalmával tiszta tavaszi illat van.

Én csak dícsérni tudom. Mi imádjuk. 20 év alatt egyetlen egyszer sem romlott el. Nagy szolgálatot tesz a bútorok kitakarígtásánál is, ami nem mellékes, mert azért az ágyon alszunk egész éjjel, és szívjuk magunkba a sok szennyet.

Drukkolok, hogy a férjed meg tudd győzni, hogy vegyétek meg.

Kérlek írd már meg e-mail-ban a mostani árát. Köszönöm.

trollanyu írta...

Nem ismerem ezt a konkrét márkát, de másik ugyanilyen minőségűt igen és tényleg vétek kihagyni.Ha megvan rá a pénzetek, akkor vegyétek meg mindenképpen, szuper masina:)Remélem sikerül rábeszélni a férjedet, mert ez nem pénzkidobás!!!

Unknown írta...

Sajnos nincs meg a rávalónk, de részletre is meg lehetne vásárolni, csak az első részlet húzósabb mivel a teljes vételár 10 %-át kelleni kifizetni. a többit pedig részletekben. Valahogy megspórolom a rá valót így vagy úgy.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nyomtatás