2011. november 4., péntek

Vonatoztunk egy nagyot

Hétfőre vonatos kirándulást terveztünk Tokajba a finom borok városába. Mivel nagycsaládosok vagyunk olcsón megúsztuk a vonat jegyet. Sajnos nem sok időre mentünk, mert jöttünk vissza a legközelebbi vonattal. Beértünk a városba, ami nem messze van a vasútállomástól. A férjem bement az útjába eső első boltba, ahol mindenféle finomságot árultak. Volt ott édesség, kézműves bon-bon,nagyon finom borok, tartósítószer és só mentes ételízesítő, mézes szörpök, és még nagyon sok minden. Legközelebb hosszabb időre megyünk és több mindent veszünk.




Fényképezőt sajnos nem vittünk, de itthon lefényképeztem amit vettünk. A bort nem sikerült, mert a férjem még a nekem szánt Sárgamuskotályos bort is elpusztította. Amúgy nem vagyok az az iszós fajta, mert nekem a sörök illata és íze is egyforma. De ez a bor még nekem is ízlett. Olyan mint ha szőlőszörpöt vagy mustot innék és még az illata is nagyon jó.

Érdemes ellátogatni Tokajba egy kis bor túrára. Állítólag  nagyon szép a vidék is(sajnos ebből mi nem sokat láttunk az idő rövidsége miatt).

2 megjegyzés:

trollanyu írta...

Jó kis szerzemények:) A bort szívesen megkóstoltam volna, pedig nem iszom egyáltalán.Legközelebb listával felszerelkezve menjetek:)

Unknown írta...

Én sem vagyok nagy ivós,de ez a bor nagyon jó ízű volt. Bizony legközelebb már jobban szétnézek.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nyomtatás