2011. november 9., szerda

Táska

Sokszor nézegetem Renáta szépséges táskáit , neszeszereit és mobiltartóit. Nagyon ügyes és kreatív  anyuka. Nem győzök betelni  a munkáival. Sajnos nincs leírás és szabásminta így saját kútfőböl kellet elkészíteni a táskát. Készen lett és holnap már használatba is veszem. Legközelebb ha varrok ilyen táskát, már tudom, hogy mit kell másképp csinálni.





Kívülről így néz ki.



Belül van egy cipzáros zseb és egy ketté osztott zseb.

4 megjegyzés:

trollanyu írta...

Szerintem ez a táska gyönyörű, nagyon ügyes és kreatívanyuka vagy te is:) Jó lenne, ha én is rá tudnám venni magam, pedig még varrást is tanultam a gimiben fakultációként, és varrógépet kértem karácsonyra tavly. De talán egyszer én is nekiállok.

Unknown írta...

Köszönöm szépen! Igazán hízelgő, hogy ilyeneket írsz nekem. Nagyon aranyos vagy, kedvem támadt téged megajándékozni. Ha elkészülök vele, majd jelentkezem Nálad és elkérem a címedet.

Na akkor itt az ideje, hogy befogjad a rongy hegesztődet (varrógépedet). Minden elhatározás kérdése. Én is sokat hezitáltam, nézegettem a minta darabot. Hosszas előkészületek után ma végre megszületett a nagy mű. Puszi Neked!

Roza írta...

Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen szép táskát tudtál varrni:)
Gratulálok hozzá:)

Unknown írta...

Köszönöm Roza. Bár vannak némi hibák,de azt csak én látom. A következőnél már jobban figyelek.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nyomtatás