2011. július 2., szombat

Fekete-erdő torta

Ezt a tortát még tavaly decemberben sütöttem a Férjem szülinapjára.
Moha oldalán nézelődtem amikor megláttam ezt a tortát. Na gondoltam, hogy ezt nekem is meg kell sütnöm. Jó alaposan elolvastam a receptet és hosszas hezitálás után nekiláttam a torta elkészítésének. Nagyon féltem, hogy ugyan sikerülni fog-e? Ki fogja megenni a kutyák vagy mi?
Nagyon tetszett mindenkinek a végeredmény, először azt hitték,hogy a cukrászdából vettük. Amikor megmondtam, hogy Én sütöttem akkor agyba-főbe dicsértek a Sógornőmék.


 Azért látni, hogy nem cukrász készítette, mert van benne egy kis elcsúszás a díszítésben.

Receptet nem írok most sem, mert Mohánál megtaláljátok.Mindent pontosan úgy csináltam ahogy Ő.

3 megjegyzés:

Viki írta...

Jucus ! Én még életemben nem sütöttem feketeerdő tortát. Valahogy mindig tartottam tőle, de most lesz egy egy pár szülinap a közeljövőben, s lehet, hogy sorra kerítem. Mindjárt bele a közepébe. Kár hogy már nem lesz addig friss meggy, de jó lesz az befőttből is.

Unknown írta...

Hidd el Viki én is teljesen be voltam szarva, hogy hogy fog sikerülni. Mohához mentem kérdezősködni, mit és hogy csináljak.
Aztán meg amikor sütöttem és díszítettem, mindenkit kizavartam a konyhából. Amikor meg elkészült a torta környékéről zavartam el mindenkit, nehogy valami baja legyen.
Amúgy nagyon finom lett!
Dicsérték is rendesen. Azt hitték,hogy a cukiból van.

Unknown írta...

Bizony jó lesz befőttből is , én is abból készítettem, mert még fagyasztott sem volt.Nem volt jó a tavalyi meggytermésünk.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nyomtatás