2011. július 8., péntek

Ecet és olajszóró készlet

Pár hete szert tudtam tenni erre a készletre és akkor gyorsan le is csaptam rá, mert igen kedvező volt az ára. Mindössze 996 ft volt. Ma megint megnéztem a LIDLben, mert ott vettem, de sajnos nem volt egy darab sem. Pedig vettem volna még egyet tartalékba.
Vikinél  olvastam egyszer erről az ügyes és okos dologról. Ezzel nem pocsékoljuk az olajat palacsinta sütésnél, mert egy pár fújás az olajból és már tehetjük a serpenyőbe a palacsinta tésztát, csak figyelni kell nehogy a tűzhely közelében fújjuk a serpenyőbe az olajat, ha gázégős, mert könnyen begyulladhat. És megégethetjük magunkat.
Ma volt az igazi bevetés, mert eddig szilikonos kenőecsettel kentem ki a serpenyőt, de ennek már vége!
Még ez volt az első alkalom,hogy használtam és remélem még nagyon sokáig segítségemre lesz.



Ezzel gyarapodott a konyhai segítségeim tárháza.

2 megjegyzés:

Viki írta...

Komolyan mondom már jártam erre, csak akkor nem engedett kommentelni. Remélem most több sikerem lesz. Szóval, nagyon meg fogod szeretni a szórókat. Az enyém már olyan öreg, mint én, de nagyon imádom :)

Unknown írta...

Ne mond már Viki,hogy olyan öreg vagy, nem is igaz! Nagyon fiatalos Nagymama vagy!
Még csak egyszer volt nagyobb"bevetésen" az olaj spriccelő, de eddig jónak bizonyult. Persze vigyázni kell, hogy ne a láng fölött spricceljünk a serpenyőbe, mert könnyen felgyújthatjuk a házat, ami nem lenne jó móka.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nyomtatás