2012. június 10., vasárnap

Liszt beszerző......

....úton voltunk a múlt héten Egerben. Elég jó áron tudtunk venni kenyérlisztet, sima búzalisztet és teljes kiőrlésű lisztet. Összesen 109 kg lisztet vettünk, ez egy jó darabig elég lesz:)



3 megjegyzés:

trollanyu írta...

Ez ipari mennyiség:) Nem félsz, hogy megmolyosodik? Nálam tavaly voltak molyok, sokmindent ki kellett dobni, azóta nagyon figyelek:) Jó sütögetést, van miből:)

Csilla írta...

Hűűűha, jó sok lisztet vettetek. :))) Nem félsz, hogy esetleg megromlik? :S Kb. egy éve vettem több kg.-ot és amit a szekrényben tároltam azokban apró izgő- mozgó kis bogarak lettek. :(((

Unknown írta...

Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baja a lisztnek.Sajnos én is jártam már úgy , hogy már amikor a boltból haza hoztuk, benne voltak azok a szörnyűséges vadállatok. Akkor ki is dobtam, úgy ahogy volt.Pár éve én is kínlódok a molyokkal. Azóta könyörtelen vagyok velük, kinyírom a kis fenevadakat:D
Sajnos nem lehet teljesen ki irtani őket, mert a lekvárokat, befőtteket, nem bontogatom fel a kedvükért. Remélem egyszer el jön az a nap amikor újra moly mentes lesz a spájzom.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nyomtatás