2011. október 18., kedd

Táska ajándékba

Az Én drága barátnőmnek a múlt héten volt a születésnapja. Szép kerek évfordulót ünnepelt. Amikor ma átadtam neki, nagyon megörült. Olyan jó volt látni az arcát. Olyan volt mint egy kis gyerek amikor megkapja a hőn áhított játékot. Kár, hogy nem tudtam lefényképezni.
Megláttam egy jó kis táskát Lidérckénél . Igaz, hogy ez a táska gyerek méretű, de gondoltam valahogy megbirkózok vele.
Kis fejtörést okozott a táska elkészítése, de megoldottam a problémát. Találtam némi segítséget a neten is, de végül a saját fejem után mentem amikor a táskát körbe kellett varrni.

Ilyenre sikeredett. Mint mindenben ebben is kis gyakorlásra szorulok, de idővel minden jobban és még jobban fog sikerülni.

Tehát a táska:








Lehet, hogy a virágmintás zseb már nem kellett volna bele, de úgy gondoltam, ha már az elejére varrtam egy virágot, akkor talán el fog férni az a kis zseb is benne.

8 megjegyzés:

trollanyu írta...

Nagyon ügyes vagy:) Gyönyörű lett a táska, a barátnőd nagyon örülhetett neki.

Unknown írta...

Köszönöm! Igen, nagyon jó volt látni az arcán a boldogságot. Annyi szomorúság után ami őt mostanában éri.

Viki írta...

Jucus Te nagyon ügyi vagy. Ősrégen én is varrtam táskákat, de már sajna nem látok. Végül is honnan vetted a szabásmintát ? vagy saját magad alkottad meg ? Én régen a Burdából varrtam örökké :)) -mert nem tanultam varrni, de a budra szabásminták nagyon megízhatóak.

Unknown írta...

Igazán köszönöm!
Nem volt szabásmintám, de nem is kell ehhez, mert "egyszerű" a dolog. Bár először nem jól vágtam ki és varrtam meg és sajnos le dísz tűztem ami elhamarkodott döntésnek bizonyult és már nem tudtam kibontani. Aztán vágtam egy másik táskára valót. Amennyit a táska fedelének gondoltam azt bevágtam kettő cm- el. Lidérckénél az öltögető blog írójánál láttam hasonló kis táskát. Aztán végül is a neten találtam egy kis segítséget. Azzal a varrással a sarkokat varrtam le, de az már sajnos rám várt, hogy körbe hogy varrjam le a széleket. Aztán megszületett a nagy mű. Kicsit bonyolult a fogalmazás.
Sajnos a mostani Burdákban nem nagyon vannak táska szabásminták.

Annamari írta...

Szerintem is nagyon jól sikerült.

Unknown írta...

Köszönöm!
Nagyon aranyosak vagytok. Elsőre nagyjából vagyok megelégedve, aztán a többi majd megy mint a karika csapás.

Roza írta...

Nagyon klassz kis táska!:) Nem is csodálom, hogy örült a barátnőd!:)
Nagyon ügyes vagy4:)

Unknown írta...

Köszönöm Roza!
Tudod annak felbecsülhetetlenebb az értéke amit Te saját magad készítesz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nyomtatás