2011. október 16., vasárnap

Ma van a kenyér világnapja

A facebookon láttam meg Limara felhívását, miszerint ma, Október 16-n van a kenyér világnapja. Ezáltal egy mozgalmat indított, akinek van kedve, ideje, napi szinten, vagy csak alkalmanként szokott sütni kenyeret. Én is csatlakoztam ehhez a mozgalomhoz és megmutatom az én kenyereimet.


Én mind a kettőt elajándékoztam, mert nekünk még maradt tegnapról egy egész kenyér. Az egyik sima fehér kenyér, ezt a barátnőm kapta, akinek négy lánya van. A másikat pedig a szomszédasszonyomnak adtam oda. Nekik is négy gyerkőcük van. Nagyon örültek az ajándéknak mind a ketten.

Nekem meg boldogság öntötte el a szívemet, hogy megajándékozhattam őket.

Biztos nem jutott volna eszembe, hogy ajándékozzak kenyeret(bár néha szoktam), ha Limara nem indítja el a kenyér mozgalmat. Köszi Limara, hogy figyelmeztettél rá!

4 megjegyzés:

trollanyu írta...

Gyönyörű kenyerek:) Nagyon jól tetted, hogy megajándékoztad az ismerőseidet, én holnap reggel adom oda majd az ajándék kenyeret, remélem örülni fognak neki, mert nagyon jó szívvel készítettem:) Többször kéne ezt a gesztust gyakorolni, nem csakaz év egy napján.

Unknown írta...

Köszi Trollanyu!
Teljesen igazat adok neked!
Amikor olvastam Limara felhívását, akkor csak a barátnőm jutott eszembe, ma meg a szomszéd is.
Épp írni akartam én is a Te kenyeredhez. Na megyek is!

Roza írta...

Nagyon szépek lettek a kenyerek:)
Ügyes vagy, lentebb a macik is aranyosak, arról a pici lányról nem is beszélve!:)

Unknown írta...

Nagyon köszönöm!
Drága Roza, tudod ez az ide látogatók megtévesztése, mert az a pici lány fiú, Daninak hívják. Sokan azt hitték, hogy lány, egyrészt a haja miatt. De nyugi, nem Te vagy az első akit megtévesztett.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nyomtatás