2012. december 23., vasárnap

2012. december 20., csütörtök

Ajándék Karácsonyra ?

 Ezt a két könyvet rendeltem meg Karácsonyra.(sajnos nem fog megérkezni, mert 6-8munka nap alatt tudják teljesíteni a rendelést. Az egyiket a gyerekektől kapom, a másikat pedig magamtól :)             Nigella Lawson: Nigella expressz - Finomat gyorsan         http://bookline.hu/product/home!execute.action?_v=Nigella_Lawson_Nigella_expressz_Finomat_gyorsan&id=76154&type=22

Nigella Lawson: Nigella expressz 2.
http://bookline.hu/product/home!execute.action?_v=Nigella_Lawson_Nigella_expressz_2_&id=118497&type=22

Remélem , hogy jó választás volt :)

2012. december 19., szerda

Tamara óvónéni névnapi ajándéka

Itt a következő névnapi ajándék amit az óvónéniknek és a dadusnéninek  varrunk.

Ez a kötény annyiban különbözik az előzőtől, hogy a virágok szára egybe van vezetve, és egy plusz lepkécske is rákerült. Itt még nem teljesen van készen, mert a másik anyuka haza vitte, hogy a lepkéknek varrjon csápot.

2012. december 6., csütörtök

Újabb Fésű és zsebkendő tartó

Ezt  az összeállítást egy másik csoport dajkanénije kérte tőlem.
Mivel az Ő csoportjukban már nagyon régi volt a fésűtartó, zsebkendőtartójuk meg nem volt. Megkért, hogy varrjak már nekik is. Kicsit ugyan elhúzódott, de most már készen van.
Remélem tetszeni fog Neki.


A fésűtartó kicsit hosszabb és keskenyebb

A házikó , maradt, csak a színe más.

2012. december 5., szerda

Szert tettem....

....tegnap egy torta díszítő sablon csomagra. A nagy nézelődés közepette találtam rá . Ezzel a (tescoma) márkanévvel ellátott csengő kiszúrót és betlehemes kiszúrót is láttam, de horribilis ára volt. Sőt még tartós sütőfóliát is láttam, de azt hiszem, hogy drágább volt mint amit a LIDL-ben lehet kapni.  

ITT megtalálható a nagy választék.


2012. december 3., hétfő

Borika Óvónéni.....

...névnapi ajándéka. Az utolsó pillanatban lettünk vele készen. Összedolgoztunk  a másik anyukával Zsókával. Banász Erika  oldalán láttam meg ezt a frankó kis kötényt. Annyira megtetszett, hogy gondoltam ez lesz a következő ajándék az Óvónéniknek a névnapi ajándékuk. Mivel holnap lesz Borbála, így Borika óvónéni kapja meg először ezt a szépséget. (én is elfogadnék egy ilyet) Aztán a többiek is megkapjak a névnapjukra.
Kicsit sok macera van vele, virág, levél stb kiszabása,. Sok kis mütyűrke. Kicsit leegyszerűsítettünk néhány dolgot. A szárát nem flitterből csináltuk, hanem vékony szalagból. Nem kézzel szegtük körbe a kis virágokat, hanem cikk-cakkal (varrógéppel) stb. Annyi benne az extra, hogy a levelet beereztem az egyik képen lehet is látni :D



Itt látni a levél erezetét.
Egy egyszerűbbet magamnak is fogok varrni.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nyomtatás